Od 15 roku życia związany z gastronomią: począwszy od Technikum Gastronomicznego w Lesznie po studia w Wyższej Szkole Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. Swoje cenne doświadczenie zawodowe zbierałem w najlepszych restauracjach w Polsce u boku najwybitniejszych szefów kuchni, takich jak Wojciech Modest Amaro, Adam Woźniak czy Jacek Grochowina. Pracowałem między innymi w Restauracji Amber Room Pałac Sobańskich w Warszawie, Hotelu Hilton w Gdańsku oraz w Dworze Liczyrzepy w Karpaczu. Finalista I Ogólnopolskiej Sztafety Kulinarnej Młodych Kucharzy.
Obecnie związany jestem z rodzinnym biznesem. Na stanowisku menadżerskim prowadzę restaurację Villa Aurora w Bojanowie, a także jestem doradcą klienta w salonie Yes biżuteria.
Praca społeczna zawsze była bliska mojemu sercu. W ramach programu “Żółty Talerzyk” organizowanych przez Kulczyk Foundation prowadziłem warsztaty kulinarne, na których wdrażałem zasady zdrowego odżywiania się wśród dzieci.